Редактор: e-mail: Кадър: БТВДоц. Атанас Мангъров разкри защо се е съгласил да

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВДоц. Атанас Мангъров разкри защо се е съгласил да
Коментари Харесай

Мангъров: Избрах АБВ, защото обединяват всички, на които им е дошло до гуша от затваряне

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Доц. Атанас Мангъров разкри за какво се е съгласил да оглави листата на партия АБВ за парламентарните избори на 4 април.

" Аз в случай че желаех да оглавя политическа листа, щях да бъда в друга партия и всяка партия би се съгласила. Моето решение да бъда там не е политическо, а чисто човешко. Защото това е една партия, която се обърна към мен, довери ми се, тъй като споделя моите визии върху нещата и тя ми дава цялостна независимост. Аз не съм зает с нищо там. Имаме общи визии по въпроса. Това е изборът на дребния човек, от който нищо не зависи. Моят избор е верен и бих посъветвал доста хора да ме последват. Защото сега разделянето не би трябвало да бъде на леви и десни, а да бъде обединяване против тази неразбираема неведома мощ, която кара цели страни да се самоубиват стопански, финансово. Не знам каква е тази мощ, само че тя съществува и виждате, че целият свят се е побъркал и реагира по един извънредно несъответстващ метод. Не ми е била задачата да сложа чеп сред Румен Петков и Георги Първанов. Това, което вършат АБВ, е да провеждат всички тези дребни хора, на които им е пристигнало до гуша от затваряне, от отваряне, от нелепостите, че фитнесите били най-заразното място, че децата трябвало да вървят две седмици на учебно заведение и след това две седмици да не вървят. Не става дума за леви и десни, обстановката е същата, каквато е била в Германия по време на Ваймарската република, когато е имало леви, социалдемократи, християндекомкрати, комунисти, фашисти. Всички се бият и идва Адолф Хитлер. Тоест, в този момент хората би трябвало да се обединят против тази мощ, която е наднационална и кара страни да се самоубиват по всевъзможен метод. И би трябвало дребните хора да се противопоставим на това злополучие ", съобщи той в предаването " Лиеце в лице " по БТВ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР